За нас

За нас

За нас "БРОД И КОМПАНИЯ" ООД е фамилна фирма, основана далечната 1990г. В началото дейността й е основно търговска, но три години по-късно реализира една от първите приватизационни сделки в България и закупува стaра текстилна фабрика
повече »
История на фирмата

История на фирмата

БРОД И КОМПАНИЯ" ООД е фамилна фирма, основана на 20.06.1990г от Георги Борисов Георгиев. Започвайки дейността си в първите години от прехода на България в началото тя развива основно външно и вътрешно търговска дейност, докато три години по-късно реализира една от първите приватизационни сделки в България и закупува стaра текстилна фабрика.
повече »
BROD & CO HOLDING

BROD & CO HOLDING

"БРОД ТРИКО" ЕООД е специализирана в призводството на трикотажни изделия. Модерното й оборудване включва 60 броя плетачни машини Shima Seiki-5/7/12/14 файн
повече »
Производство

Производство

"БРОД ЛЪКИ" ЕООДсъщо е специализирана в производството на трикотажни изделия. Оборудвана е със същата модерна техника включваща 60 броя плетачни машини Shima Seiki – 7/12/14 файн, конфекционната техника е на фирмите Juki, Соmрlеtt, КМF, Duerkopp, Rimoldi, Brother, гладачна и финишна техника Nepi Otello и Primus. В производството са ангажирани около 230 човека.
повече »
Партньори

Партньори

анонс bg / код към карта (само за контакти)
повече »
Фирмени магазини

Фирмени магазини

Фирмени магазини "БРОД ТРЕЙД" ЕООД осъществява търговската дейност на холдинга. Предлаганите продукти могат да се закупят както на едро от складовете на фирмата, така и на дребно от фирменитe магазин:
повече »